Oletko perustamassa kahvilaa, ravintolaa tai muuta ravitsemusliikettä? Haluatko tietää miten sain ensimmäisen kahvila-ravintolani ja mistä siihen alkurahoituksen? Käymällä tämän yksityiskohtaisen verkkokurssin saat perusteellisen tietopaketin kaikista tärkeistä asioista. Tehtävät tekemällä tulet samalla suunnitelleeksi oman ravitsemusliikkeesi toimintaa. Tämä on tiivis verkkokurssi, jonka voit opiskella omaan tahtiin.

Kurssi koostuu seitsemästä osiosta: 

  • Osaaminen ja kannattavaa liiketoimintaa
  • Toimitila
  • Tuotantovälineet
  • Tuotteet ja palvelut
  • Markkinointi
  • Henkilöstö
  • Byrokratia, luvat, säädökset

Kurssin opintomateriaalina käytetään pääasiassa Malina Pursiaisen kirjoittamaa ”Kahvilan ja ravintolan perustajan” e-opasta (arvo 24,90€). E-opas sisältyy kurssin hintaan. Verkkokurssi sisältää videoita, kuvia, tekstiä, tehtäviä ja linkkejä. Kurssialusta on käytössä kuuden kuukauden ajan ostohetkestä. Maksu sisältää yhden henkilön osallistumisen verkkokurssille.


Hei, olen Malina Pursiainen

Synnyin ravitsemisalan yrittäjäperheeseen ja jo pienestä pitäen olen osallistunut perheemme kymmenen eri ravintola-alan toimipaikan pyörittämiseen. Lisäksi olen työskennellyt laajasti sekä salin että keittiön puolella erilaisissa kahviloissa, pikaruokapaikoissa, ravintoloissa, suurkeittiöissä ja yökerhoissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Esimiehenä olen toiminut sadoille työntekijöille ja rekrytointiprosessit ovat vahvuuteni. 

Koulutukseltani olen restonomi AMK eli hotelli-, ravintola- ja matkailualan liikkeenjohdollisen koulutusohjelman suorittanut esimies. Olen valmistunut Suomen parhaasta alan oppilaitoksesta Haaga Instituutin (nyk. Haaga-Helia) ammattikorkeakoulusta vuonna 2002. 

Henkilökohtaisesti olen konsultoinut toista tuhatta yrittäjäksi alkavaa ja jo toimivaa yrittäjää. Työskentelin Business Advisorina Helsingin kaupungilla NewCo YritysHelsingissä kuusi vuotta, ja minut valittiin Vuoden yritysneuvojaksi vuonna 2015. 

Nykyään toimin kahvila-ja ravintola-alan konsulttina, kouluttajana ja asiantuntijana yrityksessäni Malifood Oy:ssä.

Hyvä ruoka ja juoma ovat intohimoni.

Itsenäisenä kahvila- ja ravintola-alan yrittäjänä toimin lähes kymmenen vuotta harjoittaen liiketoimintaa viidessä eri kahvila-ravintolassa pääkaupunkiseudulla.

Verkkokurssin hinta ja ilmoittautuminen

Kahvila-ravintolan perustaminen

e-opas

Verkkokurssin pohjana käytetään kirjoittamaani Kahvila-ravintolan perustaminen e-opasta. Se sisältyy kurssimateriaaliin.


Tehtäviä ja linkkejä

Tekemällä verkkokurssin tehtävät, tulet samalla suunnitelleeksi oman ravitsemusliikkeesi perustamiseen liittyviä asioita.


Olen koonnut kaikki tärkeimmät linkit ja laittanut ne aihealueittain kuhunkin osioon.


Videoita

Verkkokurssin videoilla kerron omakohtaisia kokemuksiani.